top of page
  • Trendwood

Ontdek de gloednieuwe stoelenstudio bij Trendwood

Trendwood: al bijna 100 jaar een begrip in de meubelwereld

Bij Trendwood in Izegem ben je altijd welkom voor een unieke winkelervaring. Onze showroom heeft onlangs een gloednieuwe stoelenstudio geopend, waar je stoelen in alle vormen en maten kunt bewonderen, combineren en uitproberen. Trendwood is al bijna 100 jaar een bekend begrip in de meubelwereld en met deze nieuwe toevoeging zetten we onze traditie voort.

Een breed assortiment stoelen bij Trendwood

In onze totaal vernieuwde webshop vind je al een groot deel van ons assortiment stoelen, maar er zijn ook stoelen die exclusief in onze winkel te vinden zijn. Dus een bezoek aan Trendwood is altijd de moeite waard! We passen de hoogte van de stoelen graag voor je aan en je kunt eindeloos combineren. Ons deskundig personeel staat klaar om je professioneel advies te geven.


Meubels van teak, eik en andere massieve houtsoorten

Trendwood staat bekend om zijn meubels van teak, eik en andere massieve houtsoorten zoals acacia, mango en dennenhout. We combineren deze houtsoorten met diverse materialen, zoals metaal, natuursteen en kunststof. In onze showroom kun je altijd de nieuwste mogelijkheden komen bewonderen. Bovendien hechten we veel belang aan het milieu. Al het hout dat we gebruiken draagt het FSC-label, wat staat voor verantwoorde bosbouw.


Meer dan alleen meubels: ontdek exclusieve decoratieve items

Maar Trendwood biedt meer dan alleen meubels. Terwijl je door onze gangpaden loopt, ontdek je exclusieve decoratieve items, verlichting die de juiste sfeer creëert en tapijten die verhalen vertellen met elke vezel. En als je op zoek bent naar het perfecte cadeau, hoef je niet verder te zoeken. Elk detail in onze winkel is zorgvuldig samengesteld om een totaalaanbod te creëren.


Trendwood: jouw bestemming voor hout en design

Bij Trendwood draait het niet alleen om meubels, maar om een complete ervaring. Onze winkel is altijd vrij toegankelijk en biedt veel meer dan alleen meubels. Het is een bestemming waar dromen van hout en design tot leven komen. Kom binnen, ontdek en laat je inspireren. Jouw volgende interieurmeesterwerk begint hier.


Bezoek onze showroom in Izegem of bekijk ons aanbod online

Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek onze showroom op de Meensesteenweg 51 in Izegem, bel ons op 051 30 20 00, stuur een e-mail naar info@trendwood.be of neem een kijkje op onze website www.trendwood.be.


8 weergaven0 opmerkingen

Yorumlar


bottom of page